Startershandleiding

Uit GeoWiki

Ga naar: navigatie, zoeken

HIER kan je onze starters handleiding downloaden. Een pdf-bestand dat bedoeld is voor de startende geocacher. Het is een handleiding, waarin de basisbegrippen worden uitgelegd van het geocachen, aan de hand van een voorbeeld geocache. We beginnen bij het begin en nemen je mee tot en met het loggen van de zojuist door je gevonden cache. Het selecteren van een cache het zoeken van een cache, het loggen van een cache en alle daarbij voorkomende zaken die je tegen kan komen en zou moeten weten. Deze handleiding is niet uitputtend, want dan zou het een te groot document worden. Desondanks denken wij er in geslaagd te zijn om een bruikbare handleiding te produceren, waarmee een "beginner" uit de voeten moet kunnen.

Aan deze handleiding werd belangeloos meegewerkt door de volgende geocachers: De Roode Loper, Geo-Hoppers, GeoVlinder, Jack Hoe, Kalkendotters, Kapitein Haak, Meelhopper, Ruud4D, Wad-Seekers en Zwiepjes.

Onze dank gaat uit naar Tineke Tahey voor haar indeel- en redigeerwerk.

Je hebt een PDF-reader op uw computer nodig om de handleiding te kunnen lezen. Als je die niet hebt is een gratis versie HIER te downloaden.

Wij houden ons van harte aanbevolen voor informatie van starters: heeft de handleiding je geholpen? mis je informatie? ontdek je fouten? Stuur dan een Ticket met uw informatie.

We streven er naar om deze handleiding jaarlijks te actualiseren.

Persoonlijke instellingen